Naarmuuntumaton

Runoilija Energia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.2.2024 14:10

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.4.1981

Etsin maailmaa, jossa kaikki ei olisi kaupan.
 

tiedätkö kuinka vähän minussa on
kirjoitettavaa
kuinka vähän luotavaa
muokattavaa, rikottavaa
kuinka vähän sydämeni
raivoisana riehuu
kuinka harvoin peloissaan
kyyneleet poskillaan
tämä sielu pelkää

ja silti kun herään
ja tunnen ja kosketan
olen jossain siellä
jossain tällä avaralla tiellä minä näen
ja sateessa seison
mutta vain harvoin minä palan
harvoin menen rikki

liian harvoin minuun sattuu

Selite: 
Televisio, bussimatkat, aamut ja illat, ja jossain siellä miekat ja veri ja kosketus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot