Rakkautta rajalle

Runoilija Energia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.2.2024 14:10

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.4.1981

Etsin maailmaa, jossa kaikki ei olisi kaupan.
 

joskus tuntuu että kaikki tämä
on vain valmistautumista
johonkin suurempaan

rakkauteni ihmiskuntaa kohtaan
selväjärkisyyteni
tuiman lemmen hiottu panssari
vain treeniä siihen hetkeen
kun maailma menee sijoiltaan
pahoja, synkkiä aikoja varten
jolloin loppumattomien kuorma-autojen saattue
täyttää maantiet lännestä itään
öljy palaa ja kenraalit piilottavat arvomerkkinsä

siihen hetkeen sydämeni on valmis

tämä päivä
vain loputon treenivideo
lasi viskiä ja fiksuja ajatuksia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hui, kylmät väreet !
Hienoa, itsekin joskus ajatellut samankaltaista, joskaan en näin hienosanaisesti.
Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot