Näkymätön menneisyys

Runoilija Energia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.2.2024 14:10

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.4.1981

Etsin maailmaa, jossa kaikki ei olisi kaupan.
 

jos nyt antaisin kaiken anteeksi
(kuin jotain anteeksi annettavaa olisi
kuin jotain tehty, jotain rikottu)
olisi se tunnustus siitä
että revolverissa on vielä
yksi luoti jäljellä
sinulle

jos taas kieltäisin sen
huonot kädet ja menetetyt miljoonat
juottokaukalon edessä vain kasa tuhkaa
ja hiiltynyt kuningaspari
ei se olisi sen parempi

totuus on,
että jossain tuolla
pöytä seisoo jaloillaan kuin mooseksen torni
viimeiset kortit jaetaan taas yhä uudelleen
minun pelini siellä
sinun ristisi, meidän kohtalomme
todellisuutta, juuri nyt, vaikka emme sitä näe

vaikka niin, ei se elä minussa
sillä se osa sydämestäni on
muussa käytössä
välinpitämätön elämälle
joka nykyisyydessä olisi
varmaa kuolemaa

se ei ole tässä
se ei ole olemassa

Selite: 
Se on minussa, se on poissa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot