Lautturi ihmisvirrassa

Runoilija Energia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.2.2024 14:10

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.4.1981

Etsin maailmaa, jossa kaikki ei olisi kaupan.
 

Teot ovat järjettömiä
Sanat ovat hulluutta
Katseet ovat voimattomia
Tunteet ovat näkymättömiä

Ojennettu käsi keskellä suurinta epätoivoa
näinä aikoina
on ainoa keino elää
vaikkei käteen tarttuisi kukaan

Selite: 
Tumpattu tupakka.. sielu markkinataloudessa
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo, joka koskettaa meikäläistä.
Tuo toinen säkeistö varsinkin on huisin hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot