Kohtuus Kaikessa

Runoilija Yle-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uncut diamond.. Black and white outside, Rest of the colors, I keep deep inside.
 

Värit kerran kankaalle vangitut,
niin syvinä, pehmeinä säilyvät

mutta ovat valetta

oi, missä on ruska, kun on sen aika?
missä iltahämärä kun sitä kaivataan?
Tahdon vielä nähdä kun pilvinen taika
itkee kun aurinkoa haudataan.

Kaikki kuviin kaapattuina, värit pelloilta varastettu
hopeiset virrat jähmettyneet, onko satakielikin täytetty?

ei aitoutta voi tunnustaa,
kunnes luontoon pääsee palaamaan,
ruska ja kirsikkapuut.
Revontulet alas revityt
takaisin hippasille,
susien hyytävä ulvonta
kylmille tuntureille

voi, miksi ei kaunista katsella,
kun aika siihen suodaan?
Vaan kaikki naulitaan kankaille,
mikä tänne kauniiksi luodaan.

Selite: 
Tällästä perus yhteiskuntakritiikkiä romantisoituna
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo tarjoaa ajattelemista. Kohtuus kaikessa - tilastollinen vai yksilöllinen.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Yle- Kohtuus Kaikessa 25.9.2010 1 Runo
Yle- Suru 25.9.2010 1 Runo
Yle- Kynäni jälki 7.11.2010 0 Runo
Yle- Ruusut 7.11.2010 2 Runo
Yle- Suo 26.11.2010 0 Runo
Yle- Sanasoppa, runopuuro 26.11.2010 0 Runo
Yle- Aforismi1 17.1.2011 1 Runo
Yle- Hanki hiljaa huokaa 13.2.2011 0 Runo
Yle- Ikävä 12.6.2011 2 Runo
Yle- Lapsuuden muistot 13.10.2011 0 Runo