Ikävä

Runoilija Yle-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uncut diamond.. Black and white outside, Rest of the colors, I keep deep inside.
 

Kun katson sinua,
en katso sinua,
katson kauniita kasvojasi

kun kosken sinua,
en koske sinua,
kosken kultaista kuortasi

kun olet poissa,
et ole poissa,
tunnen enemmän kuin kehosi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ohhoh ! tämäpäs vasta mielenkiintoinen runo.

pysäyttää hennolla kauneudellaan.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Yle- Kohtuus Kaikessa 25.9.2010 1 Runo
Yle- Sanasoppa, runopuuro 26.11.2010 0 Runo
Yle- Aforismi1 17.1.2011 1 Runo
Yle- Suru 25.9.2010 1 Runo
Yle- Ikävä 12.6.2011 2 Runo
Yle- Lapsuuden muistot 13.10.2011 0 Runo
Yle- Hanki hiljaa huokaa 13.2.2011 0 Runo
Yle- Ruusut 7.11.2010 2 Runo
Yle- Suo 26.11.2010 0 Runo
Yle- Kynäni jälki 7.11.2010 0 Runo