Haurausviisaus

Runoilija 30e84fc5cff01e661e461f7deab46744

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2004
Viimeksi paikalla: 20.5.2019 18:16

Asuinpaikka: 8dfe96da876aaca00bff8be7afdbc12f
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Olen 29-vuotias muusikko jolla on suhteellisen vahva ns. new age -tyyppinen suhtautuminen asioihin ja elämään. Ehkä kirjoituksissanikin on havaittavissa vivahteita myös sieltä suunnalta. Erityiset rakkaudenkohteeni ovat musiikki ja eläimet.
 

Tänään heräsin saimaannorpan kuonokarvoihin
hautautuneena
Sivettikissankakkakahvin äärellä on niin helppoa tuntea
Olen tärkeä

Lapsuuden unelma rock-muusikkoudesta on
tavoitettu
Isin jalanjäljet tarkkaan tallusteltu

Yrittäisinkö unohtaa ja lopettaa
Antaa jotain niille joilla ei ole mitään

Kivet silminäni painavat niin paljon, vaikeaa
on katsettani maasta nostaa, sinut kohdata
Eikä ystävää kauppajonossa saa silmiin katsoa
kun saattaa paljastua, mikä harmittaakaan

Yrittäisinkö unohtaa ja lopettaa
Antaa jotain niille joilla ei ole mitään
Evien sijaan näkisin haidemme silmät
Ja olisin taas pidetty.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo on kuin kauniita ajatuksia pulppuava lähde. Tätä lähdevettä juo mielellään. Vaikka siitä saa tartunnan hyvää. Meidän pitää muistaa heitä jolta, eivät ole hyväosaisia.

 

Käyttäjän kaikki runot