Aika

Runoilija lasi tavaraa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pala palalta osa minua. Sinä, minä ja joku muu...
 

Siitä aikaa jo kauan on.
Mutta iltaisin kun katsahdan tähtiin voin yhä sinut nähdä.
Kylminä syysöinä voin muistaa tuoksusi, kasvosi.
Sinä olit osa minua ja olet edelleen.
Toivon että vielä tapaamme, jonakin päivänä.

Selite: 
isä, minun on niin kova ikävä!!!!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot