Ikiliikkuja

Runoilija Dace Romero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotain sanoja...
 

...
Sade keräytyi kattilaan odottavien jalkojen juurella
Annos kerrallaan, se tasaisesti jaettiin
Kitkerä maku suussa
Taas uutta sadetta odoteltiin
Ja taivas oli kirkas

Saapui kuuton nousuvesi
Annoimme kaiken laskeutua
Vapautuvat virrat pirstoutuivat sateeksi
Jolle aurinko lainasi värinsä
...
Sade keräytyi kattilaan odottavien jalkojen juurella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nättiä runoilua, tykkään, hieno on !

nättiä runoilua, tykkään, hieno on !

 

Käyttäjän kaikki runot