Harmaa terminaali

Runoilija Dace Romero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotain sanoja...
 

Kaukana kotoa kurottaa suisto vapauteen
Paetessaan se vie rannan mennessään kohti meren nielua
Maan vankina, se juoksee ilman jalkoja, ja meri yskii hiekkaa

Kivet painuvat pohjaan ja antavat veden virrata
Puut kiittävät kyydistä
Jalanjäljet katoavat yksi kerrallaan

Luonto on jälleen omillaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa!! Runo rullaa alusta loppuun hienosti, en vaihtaisi kirjaintakaan!

 

Käyttäjän kaikki runot