Ursupaattori yksi

Runoilija Dace Romero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotain sanoja...
 

Olen naapuri perheillallisella
Mustan aukon seuralainen
Ulkokiertolainen

Kahvia?
Kiitos kohtelias
Otan maitoakin

Puhutaan niistä ja näistä
Niistä sukulaisista
Näistä uutisista

Kuuntelen, mutta en ymmärrä
Mille kaikki nauravat

Olen hiljaa ja hymyilen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot