Murtuma

Runoilija Dace Romero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotain sanoja...
 

Siivoan taas tyhjää asuntoa
Siivoan kulmista ilon, sängyn alta rakkauden
Lämmöstä ei jää jälkeäkään

Pesen peilit kunnes näen vain itseni
Pesen ikkunat, jotta ymmärtäisin
Kuinka olinkaan toiveittesi tiellä

Katson kaapit ja lokerot
Etsin syitä, joita ei koskaan ollutkaan
Etsin vastauksia, jotka jo tiesin entuudestaan

Pyydän, jos et ole rehellinen minulle
Ole rehellinen edes itsellesi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot