Nimetön

Runoilija SilentDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 

Sä tiedät miten tarina päättyy
Se päättyy kyyneliin
Sä tiedät, että tää on jo nähty
Se toistuu uudelleen

Joka kerta sä teroitat veitsesi
Ja isket yhä uudelleen
Taas peiliin maalaan nimesi
Mun verellä huutaen
Sanasi tyhjät, katseesi kylmä
Mitä mä kanssasi teen
Monta kertaa varoitin
Nyt loppuu lyhyeen

Sä tiedät miten tarina päättyy
Se päättyy kyyneliin
Sä tiedät, että tää on jo nähty
Siks sanon näkemiin

Tämä on ilta viimeinen
Mun matka jatkuu eteenpäin
Sä jäät tänne itkemään
En jaksa katsoo taaksepäin

Sun ihana maailma
Oli mun vankila

Nyt mä tiedän miten tarina päättyy
Se päättyy vapauteen
Mä tiedän, että tääkin on nähty
Siks vaivun unelmiin

Selite: 
Löysin laatikosta. Ei mitään tietoa, koska tämän olen kirjoittanut.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot