Ei koskaan

Runoilija SilentDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 

Kuinka sekavaa voikaan olla
Ajatukset kadonneet pimeään

Miten voikaan kaiken sekoittaa
Toisiinsa ja kadottaa

Ei kukaan koskaan tule ymmärtämään
En minä pysty selittämään
Kuinka sanat raastaa sisimpää

Kun lauseet johtaa yksinäisyyteen
Yksinäisyys siirtyy sydämeen

Pelko muuttuu jääksi
Jää suojaa tunteeni

Kuinka koskaan voisin kertoa
Kaikkea mitä mietin
Kaipauksella

Ei jää sula pakkasella

Selite: 
Juu en osaa enää yhtään kirjoittaa. Kun en tiedä mitä ajatella. Ajatukset ei pysy käsissä kun niitä yritän miettiä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi ihana ja koskettava runo tämä.
Elämää..

 

Käyttäjän kaikki runot