...

Runoilija The Survivor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When the demon of night awakens, it will be time for me to go. i'l be waiting it at the shallow deep, there will it me find. My destiny is written in its flesh, so it can't be changed. I have no future after he awakes from his sleep in the dark realms.


^^God will give me justice^^

 

kyyneleet sateena lankeaa,
kyyneleet kadotettujen,
kyyneleet porteille jääneiden,
kyyneleet kuolleiden syntisten.
puuskainen tuuli aaveita koskettaa,
puuskainen tuuli aaveita rauhoittaa.
meren tyrskyt kuolleita hyväilee,
meren aallot sieluja tuudittaa.
maan vankan ja ikuisen,
ovat kuolleet unohtaneet.
maan hautojen ruumiiden,
jälkeen jättäneet ainiaan.
surua vihaa elämässä,
vapautta uutta kuolemassa.
lentävät mukana tuulien,
laulavat lauluja vapauden.
sielut tuulessa vaeltaa,
määrämpäänä portti kaukainen.

Selite: 
jotain omaa säätöö väsyneenä ja tylsistyneenä... hiukka synkkää...:/
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva runo tämä.
Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot