mennyt uni

Runoilija ElinaKurki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 16:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"mä tiedän ettet sä tuu enää takaisin. mut mä voin aina palata, palaamisen halusta, riemun kirjavin värein syleilyysi." E. Kurki
 

se osui niin kipeään
niin että pelkkä ääni
sai kivun koskemaan
oikeaan käteen

haamukipua

näkyvä osa tuulilasissa
ja pisarat sitä myöten valuivat

kun ei poskellain

ei haamukipu tunnu
mieli nipistää ihoa
heräämään

menneeseen uneen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot