velka

Runoilija ElinaKurki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 16:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"mä tiedän ettet sä tuu enää takaisin. mut mä voin aina palata, palaamisen halusta, riemun kirjavin värein syleilyysi." E. Kurki
 

olen velkaa

vaikka jo poltin kirjeet
joissa velan taakka ja alla nimesi

huijasin ja sain nilkkaani ikuisen renkaan
tatuoitu suonieni virtausten syöväreihin

peitän kasvoni kun en uskalla
kohdata sinua vasten

olen velkaa niin tolkuttomasti
anteeksi pyyntöjä ja antoja
suureellisia suunnitelmia ja niiden lukuisia
suden kuoppia

olen niin paljon
ettei 25 prosentin korko riitä mihinkään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot