osa minua ja osaksi sinua

Runoilija ElinaKurki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 16:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"mä tiedän ettet sä tuu enää takaisin. mut mä voin aina palata, palaamisen halusta, riemun kirjavin värein syleilyysi." E. Kurki
 

tule olemaan osa ja osaksi
minua

niin hetkeksi voin hengähtää
ikävöidä katsoessani silmiisi
puhumatta kertoa kyynelin
hymyn taittuessa valon hämärässä
suudelmaan

Selite: 
jos törmäämme vielä, niin minä puhun viimein, sanat jotka tahdot kuulla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot