Ukkosenlahti.

Runoilija locodogo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dehumanized.
 

tuot heinäkuun
kylmään talveeni
kun sinua ajattelen

tuot ilon ja pilkkeen silmiini
kun sinua kuvista
kaukaa ihailen

ja lämmön rintaani
kun kosketustasi odottelen
ja sitä hetkeä miettien
valveesta uneen unelmiin
matkaani teen -luoksesi.

Selite: 
hmm jottai ajatusta joka sai alkunsa junasa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot