Varjo unelmiin

Runoilija locodogo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dehumanized.
 

Öisiltä matkoiltani herään
tähän päivään, uuteen pimeään

Nyt muistan, liiankin hyvin.
muistan, että olet jo kaukana

Kaukana tuon uneni, unelmani
varjossa, jonne vain minä näen

Ja silmiisi, kun katson
näen paloja paratiisista,
kirkkaasta aamusta ja pyyteettömästä
rakkaudesta.

Kunnes taas herään..

Selite: 
Jotain uutta, joka pulpahti mieleeni tässä kuvia katsellessa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen haikeaa, herkkää, saavuttamatonta, mutta niin kauniisti kirjoitettu, että huokaan.

 

Käyttäjän kaikki runot