Rakastan, kaipaan

Runoilija dodecatheon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Öisin valvottaa" mainittu.
 

Aamulla toivon herääväni vierestäsi
Kun et olekaan siinä
suljen silmäni uudestaan
ja haluaisin jäädä siihen koko päiväksi
syvään uneen

Kaipaan hymyäsi ja käsivarsiasi,
jotka herätessäsi kierrät ympärilleni
lujaa rutistaen
ehkä vähän niskaakin suukottaen
Toiseksi parasta maailmassa

Liian usein joudut nousemaan vierestäni
aikaisemmin kuin olisi suotavaa
Ja liian usein jään siihen yksin
toivoen, että olisi vielä tunti aikaa

Mutta illan saapuessa
saan taas käpertyä kainaloosi,
nauttia suudelmistasi, sulkea silmäni
ja unohtaa ympäröivän maailman
Se on parasta maailmassa

Selite: 
Blah.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot