Hei, elämä!

Runoilija dodecatheon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Öisin valvottaa" mainittu.
 

Aurinko nousee
valaisee säteillään puun
joka kasvaa ikkunasi edessä
Jotain on muuttunut

On syksy
lehdet ovat pudonneet
valo tavoittaa ikkunasi taas
Ja sinä hymyilet

Avaat ikkunan
annat syystuulien puhaltaa
kuin kevään ensituulet
Sinä olet onnellinen

Katsot kohti aurinkoa
siinä se on, tässä ja nyt,
edessäsi, ympärilläsi
Sinun elämäsi

Ja sinä olet onnellinen

Selite: 
Piti taas katkaista kuivakausi. Onnellisuudesta on vaikea kirjoittaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet osunut asian ytimeen ja kirjoittanut upean runon onnellisuudesta!

 

Käyttäjän kaikki runot