Nimetön

Runoilija ViaNova

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilalla huomaan naapurin talon ikkunassa liikettä,
vanha nainen joulutähteä ripustamassa,
kauniit kasvot kuin eilispäivän silkkipaperia
eivät huomaa minua,
minä istun omassa laatikossani,
pienessä maailmassa seinien sisällä,
enkä pelkää tulevia vuosia,
pelkään etten löydä häntä
joka haluaisi katsoa minua vielä sittenkin
kun hiukseni ovat saaneet sävyn marraskuun harmaudesta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
ViaNova Nimetön 9.12.2008 8 Runo
ViaNova Sirkus 11.10.2008 3 Runo
ViaNova Nimetön 10.5.2009 2 Runo
ViaNova Nimetön 4.6.2009 1 Runo
ViaNova Nimetön 5.9.2009 0 Runo
ViaNova Nimetön 30.8.2009 0 Runo
ViaNova Nimetön 24.11.2008 0 Runo
ViaNova Nimetön 19.10.2008 0 Runo
ViaNova Nimetön 11.9.2009 0 Runo
ViaNova Nimetön 3.12.2009 0 Runo