Ole viellä hetki

Runoilija Deirdra

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maalaa selkääni,
sormella salaisia kuvioita minuun piirrät.
Suutele korvaani,
suloisia ajatuksiasi kuiskaten siten siirrät.
Laske kätesi kädelleni,
siitä vie se olkapäälleni.
Olkapäältä hivuta se hitaasti,
niskan kautta selkääni pitkin,
lantiolleni hellästi.
Tästä suunnattomasti nautin.
Ole viellä hetki,
ole toinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkiä tunteita herättävä runo, kaunis. Hyvää syntymäpäivää!

NIIN KAUNISTA JA HERKKÄÄ

kuuuuma :) ihana

 

Käyttäjän kaikki runot