Personifikaatio

Runoilija Deirdra

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Astuessani ulos
ja ovea avatessa
tunnen,
kuinka lämmin kesä Tuuli leikittelee hiuksillani lempeästi.
Tunnen,
kuinka pienen pienet Ruohot
kutittelevat varpaitani
astuessani portailta.
Hetken leikittyään hiuksillani
Tuuli työntää minua taas eteenpäin.
Hän esittelee minulle Meren,
joka kovasti minua houkuttelee aaloillaan
sukeltamaan siihen.
Meri kimaltelee kauniisti
ja iskee silmää minulle,
"tule kanssani, elä kanssani".
Hän kosii minua.
Punastun kovasti
ja lähestyn häntä.
"Oi ihana Meri, en tiedä mitä sanoisin".
"Ei sinun tarvitsekkaan.
Hyppää aaltoihini
niin näytän sinulle salaisuuteni
ja maailmani kauneuden".
Tuuli kuiskii korvaani
ja hyväilee poskeani.
"Mene tyttö.
Ei sinulla mitään menetettävää ole."
Epäröin hetken.
Sukellan syvään siniseen Mereen.
Hän syleilee minua
ja pitää huolta minusta.
Maailmankaikkeus aukeaa minulle.
Olen vapaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot