Hyvää yötä

Runoilija Deirdra

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä tiesin mitä tehdä.
Olin tiennyt jo jonkin aikaa.
Sanoin maailmalle hyvää yötä ja menin nukkumaan.
En enää herännyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ohhoh, ei oikeen tiedä mitä kertoa, iski aika vahvasti!

 

Käyttäjän kaikki runot