musta varis Pariisissa

Runoilija Tellunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen musta varis Pariisissa
sinimustan kiiltävä.
Lennän valomeren yllä,
olen osa yötaivasta.

Rakastavaisten puistossa
syön matoja ja mätiä hedelmiä.
silmiini katsovat vain huorat
ja juopuneet.

Olen musta varis Pariisissa
sinimustan kiiltävä.
Yö elää minussa,
ja minä elän yöstä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot