Painomieli

Runoilija c2ca4f2740c6086bddeaebbc143d78fc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän sanoissa.
 

Minä pelkään tyhjyyttä itsessäni
tuntematonta itseäni

Minä takerrun kiinni hyvyyteen
jokaiseen hyvyyden rippeeseen

Minä menetän kaiken taas
minä romahdan aina uudestaan

Kun se asuu minun sisälläni
puristaen minun mieltäni

Tahdon repiä irti sen pahuuden
kaivaa pois vartaloani turmellen

Se vain kuiskaa korvaani:
"Sinä lähdet taas mukaani"

Selite: 
Anxiety disorder.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot