Me olemme kaikki syntisiä

Runoilija c2ca4f2740c6086bddeaebbc143d78fc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän sanoissa.
 

Minulla ei ole hallussani oikeita sanoja,
enimmäkseen vain vääriä, banaaleja.

Minulla ei ole mielessäni oikeita ajatuksia,
eikä edes tahdonvoimaa olla jotakin oikeaa.

Ja saattaa hyvinkin olla niin,
ettei minulla ole lopulta mitään annettavaa,
ei ihmiskunnalle tai yksilöllekään.

Mutta harteillani voi hyvinkin olla
koko saastaisen maailman syntinen paino.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuo on kyllä totta, hieno pointti

 

Käyttäjän kaikki runot