Tulihiutaleet

Runoilija c2ca4f2740c6086bddeaebbc143d78fc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän sanoissa.
 

Ihollani tuhannet väreet
kun sinä suutelet

sydämeni syke
vahvempana kuin aiemmin

Lumihiutaleiden tanssi ympärilläni
sinä sulatat lumen vedeksi
ja jähmetät veden kullaksi

Ota minut kämmenellesi
ja sulata minut kyynelilläsi

Maista elämää iholtani
sammuta janosi verelläni

Sinä sytytät minut palamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suorastaan säkenöivä on tämä runosi.

Todella taidokas ja koskettava runo. Lämmittää ellei aivan sytytä palamaan näin syysiltana :>

 

Käyttäjän kaikki runot