Oot kuin taivaan enkeli

Runoilija Eme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun äänesi kuulen taas viereltäni,
ihan läheltäni.
Olet aina siinä,
juuri sillon kun tarvitsen sua.
oot yksi niistä harvoista,
joiden takia voisin tehdä mitä vaan,
sunlaisten takia jaksan aina eteenpäin,
vaikka joskus tuntuu,
että ei edes haluaisi jaksaa.

Sä tuet mua aina,
mitä ikinä sitten teenkin.
Sä oot mun tuki ja turva,
silloin kun olen ihan hukassa,
enkä tiedä minne mennä.

Ollaan kujettu samoja teitä,
välillä omilla poluilla poikettu,
mut silti aina samaan suuntaan kuljettu,
ja aina yhteen hiileen puhallettu.
toivottavasti seisot aina vierelläni,
tukenani, turvanani.

Selite: 
Hannalle tää. Toivottavast mäki oon sulle ees pikkasen niin tärkee ku sä mulle, oot toinen niistä maailman tärkeimmistä ystävistä! Ja yks maailman tärkeimmistä ihmisistä! kiitos <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot