SE

Runoilija Eme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se katsoo mua suoraan silmiin,
ehkä se näkee mun läpi,
ehkä se lukee kaiken mun silmistä.
Ehkä se on aina ollut enemmän kuin ystävä,
paljon enemmän.
Ehkä me ollaan aina tiedetty se,
mutta ei olla vaan haluttu tietää.
Tai sitten ei...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot