Ikkunan Takaa

Runoilija Eme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö istuu lumessa.
Poika katsoo tyttöä salaa,
ikkunaverhojen takaa.
Tyttö ajattelee poikaa.
Poika ajattelee tyttöä.
Tyttö tahtoisi sisälle pojan luo.
Poika haluaisi ulos tytön luo.
Tyttö katsoo taivaalla tuikkivia tähtiä,
Poikakin kääntää katseensa tähtiin.
He näkevät tähdenlennon.

Selite: 
vähän vaiheessa viel :s
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot