Ystäväni, Katja

Runoilija Melancholic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Won't you save me, please?
 

Pitelen kädestäsi
katsoen kyynelehtiviä silmiäsi.
Älä itke, kaunis lapsi.
Ollaan ystäviä ikuisesti,
en koskaan jätä sinua.

Rakastan sinua niin,
että sattuu.

Silitän hiuksiasi,
suukon annan otsallesi.
Älä sinäkään jätä minua.

Selite: 
Rakkaudella Katjalle. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot