Tottelematon

Runoilija Melancholic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Won't you save me, please?
 

"Älä koske siihen! Ei, et saa!"
Kuulet kiellon,
mutta otat sen silti.
Katsot sitä käsissäsi,
hymyillen.

"Älä satuta, lopeta!"
Sanat eivät vaikuta,
pirun hymy kasvoilla.
Veitsi halkoo ilmaa
ja tahraantuu punaan.

Korinaa.
Äänettömyys.
Ja se sama hymy.
Olethan tottelematon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on mielenkiintoinen.
Ei huono..ei todellakaan.
Erilainen...
Jotenkin ihanan psykopaattinen.
Masokismia...
Kiitän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot