Nimetön

Runoilija Melancholic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Won't you save me, please?
 

Katsoit minuun ja sanoit että olisin muuttunut.

Mitä sillä tarkoitit?
Olenhan yhä sama, sinun lapsesi.
Älä katso minua noin, kuin et tuntisi.
Äitinsä iltatähti,
isänsä hymylapsi.
Minne se katosi?

Tapoit lapsuuteni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot