Aika kultaa muistot

Runoilija PieniSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kappas, tatti ja vahvero vierekkäin.
 

Kauniit sanat katoaa
kun arki tulee vastaan.
Unohdetaan ne ihanat ajat,
joka päivä tavat samat.

Surua ja uupumusta,
luovutaan kerran luvatusta
Aidan yli kurkkien, jos ruoho olis vihreämpää.
Pölyt vanhojen nurkkien liian tuttuja ylipäätään.

Mut kun palaa sillat takana,
onko kukaan enää tukena?

Enää yksin toistat ne vanhat kaavat
Mutta älä huoli,
aika kultaa muistot ja parantaa haavat.

Selite: 
yöt pitäisi olla nukkumista varten, mutta...
Kategoria: 
 

Kommentit

lohdullinen eli hyvä

Joo. Tää on toodellakin ihana ja lohdullinen. Välillä kyllä ei millään väsytä ja putkahtaa ajatuksia, runon muodossa, pintaan.

lohdullinen eli hyvä

Joo. Tää on toodellakin ihana ja lohdullinen. Välillä kyllä ei millään väsytä ja putkahtaa ajatuksia, runon muodossa, pintaan.

 

Käyttäjän kaikki runot