Lapsuuden kotiin

Runoilija tai.kuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2016 8:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Ystävällisyys on portti ihmisten sydämiin. Rakkaus on avain sinne;)
 

Mielessäin lapsuuden ilot ja surut,
kävelen tuttua tutuimman tien.
Muistojen kultaamat hiekanmurut
kenkien pohjissa mukanain vien.

Katu on hiljainen kulkea,
tutkia tuntoja, miettiä menneitä.
Jokainen talo, kivetyskin,
kuka tuntisi ne mua paremmin.

Leikkikenttä tuttu on paikallaan.
Ajan hammas siihen ei pystynyt.
Yhä houkuttaa kiikkumaan, leikkimään,
kuten aikanaan, vielä nytkin.

Kadun poikki, kentältä kotiin,
mua askeleet kiiruhtain vie.
siihen taloon vanhaan, keltaiseen,
mutta, voi, missä talo nyt lie.

Ei näy kotia lapsuuden.
Kerrostalo harmaa, tilalla sen.
Tiesinhän tuon, mutta kuitenkin,
tämän matkan tehdä halusin.

Hiekanmurut muistojen kultaamat.
kengänpohjista maahan karisevat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan koskettava runo melkein kyynel tuli....

Toi oli tosi kaunis ja upeasti joissain kohdissa riimittelevä runo... jatka vaan samaan malliin

Tämän runon siivittämänä siirryin omiin lapsuusmuistoihini.

Tämä on runoutta!

Haikea,surullinen ja kaunis...

Yksinäinen kyynel vierähti poskelleni lukiessani tätä kaunista.
Ehdottomasti suosikkeihin.
Samaistuin niin tähän runoon... Voih, en pysty ajattelemaan järkevästi. ^^''

 

Käyttäjän kaikki runot