Tänään

Runoilija MH

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun olet sylissäni on maailma minulle paratiisi.
 

Tänään
puhuit minulle
Maailma oli yhteinen kauniin viinin verran.
Melkein ojensin käteni koskettaakseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä oli sellaista herkkää ja kaunista tunnelmaa. Itsellenikin on käynyt näin usein, sitten sitä jää miettimään että olisiko pitänyt koskettaa? tiedä häntä. hieno runo.

Kaunis melkein tapahtui, mutta vedit kätesi sudenhetkellä!
:)
Kolmas rivi on todella hieno ja muut kutoutuvat sen ympärille!

Oivoi, kylläpä hymyilyttävät runosi tällaista vähemmänkin romanttista :)

Tämä runosi kolahti! Nämä hetket ovat niitä...vaikuttavaa kirjoitusta.

tuttua, tuttua. Näitä pohtiessa meneekin sitten monet illat. Hieno runo!

Upea, herkkä ja hauras runo... Lukijalleen kuin hento kurkistus hetkeen...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
MH * 13.7.2004 2 Runo
MH Tänään 13.7.2004 6 Runo
MH * 13.7.2004 3 Runo
MH * 16.7.2004 0 Runo
MH Tapaaminen 28.8.2004 2 Runo
MH - 29.3.2005 0 Runo
MH - 5.7.2005 1 Runo
MH - 5.7.2005 3 Runo
MH - 11.7.2005 0 Runo
MH Sukat 11.7.2005 4 Runo