*

Runoilija MH

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun olet sylissäni on maailma minulle paratiisi.
 

Enhän minä voi tehdä tekemättomäsi
sitä mikä on jo tehty
Olen vain kiedottu rakkaudettomuuden vyyhtiin
siihen petoksen nyyttiin
Toivottavasti joku päivä tajuan
että ainoa rakkaus mitä meille tässä elämassä tarjotaan
on se viaton rakkaus
joka minulle päivittäin annetaan
pienet nakkisormet - niin kovin kauniit
pienissä käsissä
kaulani ymparillä
Voiko olla kauniimpaa
kuin oman lapsen hymy aamupalaksi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, todella suloinen runo lapsista!

piti oikein lukea kahdesti että voisin täysin keskittyä. Alku ja loppu olivat upeita, runon jokainen lause kuin kulkisi käsi kädessä. Pidin kokonaisuudesta. viaton rakkaus, lapsen rakkaus.. hienoa tekstiä!

Oijh. lapset on ihania. <3 totuus, rakkaus. <3 aito ja oikea. kauniisti kerroiltu^^
ja kiitos kun arvostelit.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
MH - 11.7.2005 0 Runo
MH Sukat 11.7.2005 4 Runo
MH * 13.7.2004 2 Runo
MH - 5.7.2005 1 Runo
MH - 29.3.2005 0 Runo
MH Tänään 13.7.2004 6 Runo
MH - 5.7.2005 3 Runo
MH Tapaaminen 28.8.2004 2 Runo
MH * 13.7.2004 3 Runo
MH * 16.7.2004 0 Runo