Sukat

Runoilija MH

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun olet sylissäni on maailma minulle paratiisi.
 

Sukat ne vasta hassuja ovat!
Katoilevat itsekseen, hukkuvat
pesukoneen hurinaan tai
kuivausrummun aurinkoon.
Silloin tällöin sitten pilkistävät
päänsä esiin kodin koloista,
mattojen alta tai vilkuttavat patterin välistä.
Tänäänkin löysin yhdet täydet parit
mustia sukkia!
Sieluni sipsuttelee niillä nyt varovasti varpaillaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän on aivan totta!
Todella kiva runo.

ihana, suorastaan SOMA! :)
ja kiitos arvostelusta, vois se hakkaaminen ainaki auttaa migreenii, tai sitte vaan pahentaa sitä :p

Missä on parittomien sukkien parit,....pe¤¤EL¤!

;)

Aivan valloittavan ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
MH * 13.7.2004 2 Runo
MH * 13.7.2004 3 Runo
MH * 16.7.2004 0 Runo
MH - 11.7.2005 0 Runo
MH - 29.3.2005 0 Runo
MH - 5.7.2005 1 Runo
MH - 5.7.2005 3 Runo
MH Sukat 11.7.2005 4 Runo
MH Tänään 13.7.2004 6 Runo
MH Tapaaminen 28.8.2004 2 Runo