hitaasti

Runoilija Sansku

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1985

Tervetuloa lukemaan runojani.  Kiitos teille jotka luette ja arvostelette runojani.
 
Hitaasti askel askeleelta vauhtisi hidastuu.
Hitaasti ele eleeltä hymysi irvistykseksi muuntuu.
Ryhtisi ja silmiesi palo muille tuskasi kertoo.

Sydän ei muiden sympatiaa kaipaa vaikka itse säälisi siellä velloo.

Hittaasti taas hetki hetkeltä omiin oloihisi käperryt.

Sinun rakkaasi on jälleen käytökseesi tyrmistynyt.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ulkopuolisen, ehken hyvinkin läheisen silmin runokuvasi suru ja voimattomuus sisällään
 
 

Käyttäjän kaikki runot