hyperaktiivinen poukkoilija

Runoilija Sansku

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1985

Tervetuloa lukemaan runojani.  Kiitos teille jotka luette ja arvostelette runojani.
 
Sinä puhut taas nopeseen tahtiin,
kertoilet kaiken mitä olet tehnyt.
Nopeasti kysyt kuulumiseni,
mutta jatkat taas juttuasi,
ennen kun ehdin kumnnolla vastaamaankaan.

Ei et jaksa kuunella valistustani vastaat
ja et taas keskittynyt sanoihini laisinkaan,
vaan heti loukkaanuit kun avasin suuni.
Sinä olet niin suvaitsevanen ja aina siitä paasat muille,
arvostan toki sitä sinussa,
mutta ihmettelen miksi et suvaitse mnua.
Ei kaikki ole yhtä nopea tempoisia kun sinä toiset
ovat hitaampia ja heidän ajatuksensa ei tule yhtä nopeasti esille kuin sinun.
Voisitko edes yrittää kerran kuunella sanomaani,
ilmat että keskeytät jo ensimmäisestä sanastani.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Opettava pohtimaan laittava huomaavaisuus ole hyvä tule luo olet ystäväni.
 

Käyttäjän kaikki runot