Kerran viimeisen

Runoilija Sansku

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1985

Tervetuloa lukemaan runojani.  Kiitos teille jotka luette ja arvostelette runojani.
 
Viimeisen kerran avaan huoneesi oven.
Viimeisen kerran olen sanaton.
Poskeasi varovasti silitän.
Sinä avaat silmäsi hetkeksi,
viimeisen kerran sanon tässä olevani.
Viimeisen kerran sanon hyvästit.
Lähden pois, 
kun en kestä enempää.
Kyyneleet valuu
ja toivon ettei tuskasi kauan enää kestä.
EN viimeistä kertaa sano sinua kaipaavani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, ikinä ei tiedä milloin tulee viimeinen lähtö <3 
 

Käyttäjän kaikki runot