ei vielä

Runoilija Sansku

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1985

Tervetuloa lukemaan runojani.  Kiitos teille jotka luette ja arvostelette runojani.
 
Kuulen sinut hiljaiset hiipivät askeleet.
Varovasti astut huoneeseeni.
Ei en jaksa avataa silmiäni.
En jaksa sanakaan haastaa.
Sinun toivon tulevan lähelleni.
Toivon sinun koskettavan minua.
Tiedän että letkuni pelottaa sinua,
mutta kaipaan kosketustasi.
Varoen silität poskeani
ja huomaat minulta kyyneleen valuvan.
Ei vielä jätetä hyvästit.
Sanon ennen kun käännyt lähtiäksesi.
Minä avaan silmäni ja huomaan,
kun ovelta lähetät lentosuukon minulle.
Meillä on toive yhteinen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtavaa kerrontaa, elämästä paljon voimaa saa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot