Rauhallinen ilta

Runoilija 872660cc4d239dc12025109aa6096906

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.5.2019 20:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024
Facebook:

 

Löysi korvani rintasi lämpimän läänin,
sydän siellä se surrasi suloäänin:

" Lyö aalto laidasta laitaan,
viettelee virta.

Vyöryy radallaan höyryveturi,
rymisee rautatiesilta.

Kehrää kippuralla kissa,
on rauhallinen ilta."

Hengitin syvään, sydämestäin hymyilin,
siinä rinnallas salaa lymyilin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot