Minä synnyin päärynästä...

Runoilija 872660cc4d239dc12025109aa6096906

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2004
Viimeksi paikalla: 25.5.2019 20:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024
Facebook:

 

minä synnyin päärynästä, siemenkodan hämärästä
katsoin huonetta, henkeni majaa, etsin sinua, seinää ja rajaa
tyhjää, pimeää…
painava taakka tuntui päästä päkiään saakka

pakenin painoa parempaan valoon; turuille, toreille, vieraaseen taloon
vaan silti se ikävä piiskasi sieluun, painoi ja palasi ja takertui nieluun

ei sydäntä jättää noin jäisesti saisi, kuin kerran ruumiini jättää sen taisi

niin käperryin, käännyin, vinoksi väännyin
mietin ja mietin, ehkä löin yli
kun häipyi valo ja tyhjeni syli
ja päätin palata, halata sydäntä syvään ja vaipua onnentunteeseen hyvään

niin astelin, kastelin kukkaset polun, ja vesi se täytti mun jokaisen solun
kuin päärynä kasvoin ja kypsyin kesän

ja syksyllä rakensin paremman pesän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!
Nimi hyppäsi esiin ja onneksi luin.
Kiitos (:

Ihana!
Nimi hyppäsi esiin ja onneksi luin.
Kiitos (:

 

Käyttäjän kaikki runot