Hukassa

Runoilija jonza

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 14.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

niin väsynein ajatuksin
niin hukassa on mieli
minne katosi polkuni
minne katosi tieni
usko itseeni on kadonnut
usko meihin
tahdon kaiken takaisin
tahdon sinut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkautta se on, ilman sitä yksin,
vailla häntä avuton.

Onneksi se kaikki vain tunnetta,
elämä siltojaan rakentaa.

Muihinkin.

Hyvä Runo herättää ajatuksiin,
tätä tekstiä miettii pitkään.

Erittäin hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot