Kielletty Hedelmä

Runoilija Fourleafclover

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009
Viimeksi paikalla: 7.7.2021 11:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.5.1990

 

Vieläkin vapisen, vaikka vain
katsoin sun kuvaa.
Tiedän kyllä sen, en saisi,
et antanut lupaa.
Kielletty hedelmä väkisin janottaa.

Kestän kiusauksen, en halua
olla sulaa vahaa.
Ehkä valehtelen, jos sanon
olevani susta vapaa.
Kielletty hedelmä sekaiseksi saa.

Tukahdutan sen, ettei tuli
saa liikaa ilmaa.
Jos pakenen, kuljen ympäri
tätä samaa rataa.
Kielletty hedelmä mut hulluksi saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot