Nimetön

Runoilija sell

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 26.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen onnellinen
silti pojan kanssa ei koskaan ole sanoja
en näe miksi

enkä tiedä mikä muuttu
nyt kun ne tulevat takaisin

on syksy
ja minä ikävöin itseäni
sitä valuvaa kohtaa

otan ne takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot